CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI
la Barcelona

Informații pentru cetățenii romani

Publicație căsătorii

Astăzi, 17.02.2016, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului OPRESCU SEBASTIAN VASILE, cetăţean român, având rezidenţă în Spania, şi a doamnei POPA ANAMARIA, cetăţean român, având rezidenţă în Spania.

În temeiul art. 283 alin.(2) din Legea 287/2009 privind Codul Civil orice persoană poate face opunere la căsătorie, dacă are cunoştinţă de existenţa unui impediment legal ori dacă alte cerinţe ale legii nu sunt îndeplinite.

Opunerea la căsătorie se va face în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 10 zile de la data afişării publicaţiei.

 

 

 

 

                                                                                                               

Program de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă

12.12.2018

ATENȚIE:

Atragem atenția cetățenilor români aflați în circumscripțâia Consulatului General al României la Barcelona, că în zilele 27-28 decembrie 2018, respectiv 3-4 ianuarie 2019, nu se oficiază căsătorii și nu se depun jurăminte.

Consulatul la tine acasă prin www.econsulat.ro

18.01.2017

Cetățenii români care au reședința sau domiciliul în Spania pot accesa site-ul www.econsulat.ro pentru a solicita toate categoriile de servicii consulare de care au nevoie. Orice serviciu consular poate fi obținut în doar trei pași: Alegi serviciul consular de care ai nevoie…

Activitatea consulară se va derula doar pe baza programărilor

18.01.2017

ATENȚIE! ATENȚIE! ATENȚIE! Vă informăm că din data de 23 ianuarie 2017, serviciile consulare vor fi procesate doar pe bază de programare, regula aplicându-se tuturor oficiIlor consulare ale României în Regatul Spaniei. În vederea solicitării și obținerii acestei programări…